17 placi aperitiv la până joc hostess

Mâncare de petrecere, prieteni! În mod specific, placi aperitiv (aka nu cuptoare necesare)! Am decis că proiectarea placi aperitiv este echivalent cu crearea de lucrări mici de artă! Sunt atât de distractiv de a trage împreună cu brânzeturile preferate, biscuiti, fructe, legume, etc Există într-adevăr nu sunt nici o regulă (ok, nu multe) atunci când vine vorba de placi aperitiv,

Continue Reading …

SUPĂ DE ROȘII DE CASĂ UȘOARĂ

Aceasta este cea mai bună rețetă absolută de supă de roșii de casă! Folosește roșii proaspete și e gata în mai puțin de o oră. Aceasta supa de rosii este perfecta pentru mesele de noapte sau servire a prietenilor la urmatoarea petrecere!

SUPĂ DE ROȘII DE CASĂ
Acum, că ne-am luat rămas bun de la vară și am inaugurat toamna,

Continue Reading …

CRAB FIERBINTE ȘI CREMĂ DE BRÂNZĂ DIP

Dips sunt întotdeauna „favorit” aperitiv oricând am distra, așa că am avut de a împărtăși obsesia mea cel mai nou dip. Crab fierbinte și cremă de brânză Dip. Este cremos, brânzos, și încărcat cu carne de crab bucată. În plus, puteți servi cald sau rece. Vă va plăcea această rețetă crab dip!
BAIE FIERBINTE CRAB CU CREMA DE BRANZA
Acest crab fierbinte și crema de brânză dip este o briza pentru a face.

Continue Reading …

REȚETĂ DE GEM DE SMOCHINE DE SUD

Unul dintre aperitive meu foarte preferat rapid de a avea la îndemână este gem de smochine, brie, și crostinis! E ceva ce poți face împreună la un moment dat pentru distracție de ultim moment. Totul începe cu o rețetă uimitoare gem de smochine!

Crescând, am atâtea amintiri culegând smochine de pe smochinul bunicului meu din Carolina de Sud.

Continue Reading …