ALERGĂTOR DE FRUCTE ȘI PIESE CENTRALE FLORALE

FRUIT & FLORAL CENTERPIECE RUNNER
Dacă sunteți în căutarea pentru o idee superba piesa centrala, nu căutați mai departe! Îmi place crearea unui „alergător” pe masă folosind flori și fructe. Sunt simple, dar elegante, și îmi place elementul proaspăt, natural pe care îl adaugă la masă. Garland alergători sunt adesea folosite pentru a decora nunta de primire tablescapes, dar am vrut să creeze o versiune colorată, care este realizabil pentru a-acasă de divertisment. Fie că este vorba de o petrecere aniversară, petrecere a burlăcițelor, petrecere sau altă sărbătoare festivă, acest alergător de fructe și piese centrale florale este super simplu de recreat.

Acesta adaugă pop perfect de culoare în timp ce, de asemenea, fiind un centru low-profile, astfel încât să puteți vorbi cu ușurință și a vedea prieteni la masă. Îmi place dramatice, centerpieces înalt, dar ele sunt de multe ori nu sunt favorabile pentru a vizita cu cei așezați la masă. Problemă rezolvată cu acest alergător destul de!

Am foarte sugerăm vizita magazinele alimentare locale pentru a ridica flori ieftine în primul rând. Îmi place să pop în Kroger, Public, Trader Joes și Whole Foods. Nashville are un florar fabulos en-gros (Flori de import), dar eu pot ridica câteva opțiuni accesibile înainte de a mă capul peste la un florar pentru câteva flori de finisare. Asigurați-vă că aveți suficient pentru lungimea mesei. În mod natural, vei avea nevoie de mai puțin dacă ai de gând să așezi oamenii la fiecare capăt al mesei, așa am făcut eu aici.

Adăugați în verdeață ca eucalipt pentru a lăsa alergător ramură în tablescape. Am adăugat chiar și câteva verdeață tăiate provine din propria mea curte. Folosește ce ai! Puteți folosi, de asemenea, fructe de padure ca am facut-o în a mea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *