SWEET 16 IDEI DE PARTID

A fost un timp de când am împărtășit idei tematice de partid, asa ca vai, este vorba despre Sweet 16 Idei de partid de azi!

Am descoperit dragostea mea pentru petreceri de la mama mea (care acum lucrează cu mine full-time la Pizzazzerie), și ea a găzduit destul de epic Sweet 16 Parte pentru mine, atunci când am fost în creștere. A fost complet cu o petrecere superba cina roz complet cu un clopot de argint mic pentru mine să se agită ori de câte ori prietenii mei sau am nevoie de ceva. Am fost pe norul 9!

Știu cât de distractiv este de a avea un fabulos Sweet 16 Parte, așa că am vrut să împărtășesc unele „dulce” idei, dacă sunteți gazduieste unul în curând. Sperăm că veți găsi o mulțime de Dulce 16 Ziua de nastere petrecere inspirație!

Să începem cu unul dintre elementele mele preferate de partid, semnalizare drăguț! Îmi place acest galben Sweet 16 Party prezentate pe Catch My Party de la Xpression’s Floral & Event Design. Semne tablă sunt o modalitate foarte bună de a afișa La mulți ani pentru fata ziua de nastere, împreună cu o rimă drăguț sau spunând! Ei fac, de asemenea, o recuzită mare cabină foto.

Aici este un imprimabil Sweet 16 Ziua de nastere Parte Semn de la SimplyFetchingPaper pe Etsy! Îmi place că puteți descărca digital imprimabil și l-au tipărite tine. Ai putea crea întreaga temă de partid în jurul acestui semn de mai sus prin lipirea la flori roz piersic, deserturi, și decor!

Gândiți-vă în afara cutiei cu tema! În timp ce-mi place un bun „dulce” bomboane-tematice Sweet 16, îmi place Boho Tematice Parte că prietenul meu Tori stil pentru fiica ei, atunci când ea a transformat 16. Este uimitor!

SWEET 16 TEME DE PARTID
Tema clasică „dulce” (bomboane / deserturi) – Configurați dulciuri cu pungi pentru toți oaspeții pentru a crea propriul lor amestec preferat trata!
Boho Tematica (a se vedea fotografia de mai sus) – Ador această temă modernă!
Parizian / Noapte la Paris Tematice Sweet 16 – Du-te cu un roz / negru / alb schema de culori, toate lucrurile pariziene! Serviți macaroane și eclere.
Fashionista Sweet 16 – Să fetele decora topuri rezervor proprii, gazdă un „spectacol de moda”, face o rochie sau tort de pantofi!
Plajă / Piscină Tematice Sweet 16 – Acest lucru este perfect pentru zile de naștere de vară, bile de plajă roz mare, drăguț personalizate bea cupe, etc
Tiffany & Co Blue Themed Sweet 16 – Folosește albastrul „Tiffany” împreună cu alb-negru, urmărește filme clasice vechi etc.
Hollywood Sweet 16 – Îmbracă-te, uita-te la filme vechi de la Hollywood, înființat o stație de popcorn
În conformitate cu Stars Sweet 16 – înființat o petrecere tema camping cu s’mores, proiector de film, etc
Black & White Glam Sweet 16 – Păstrați-l alb-negru, umpleți camera cu baloane alb-negru, serviți dulciuri etc.
Tropical Luau Sweet 16 – Pass out leis flori, servi până mocktails tropicale fructate, viziona filme beachy sau du-te la o piscină
Glow in the Dark Sweet 16 – Ia o lumină strălucire distractivă, bijuterii de lumină neagră, de a crea un set-up petrecere de dans
Spa Sweet 16 – înființat manichiura / pedichiura și make-up stații, trece afară drăguț spa-tematice favoruri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *