7 SFATURI PENTRU ARUNCAREA GRATAR PERFECT

E sezonul grătarelor! Când vine vorba de divertisment, grătare sunt ocazia perfectă de a porni gratar, încercați câteva rețete mulțime-plăcut, și a înființat o petrecere festivă pentru vecini și prieteni. Deci, stai pe spate și a verifica afară meu 7 sfaturi pentru a arunca gratar perfect, și veți fi hostess-gata în cel mai scurt timp!

1. SERVIȚI PIEPT DE VITĂ
Să ne concentrăm pe cea mai importantă parte a grătarului – mâncarea! Felul meu preferat pentru a servi este un spectacol-oprire Texas BBQ Beef Bricket! M-am născut în Texas, și îmi place să cred că mă aduce înapoi la acele rădăcini Lone Star. Carnea de vită este întotdeauna un hit la petrecerile mele, mai ales atunci când utilizați un delicios, de înaltă calitate tăiate de carne. Pentru acest piept, veți dori să găsiți un piept plat-jumătate. Îmi place să-mi servesc as-is, dar este, de asemenea, perfect pe chifle sau în tacos pentru a amesteca lucrurile! Puteți vizita carne de vită. Este ceea ce este pentru cină. site-ul pentru reteta completa!

Carnea de vită este o proteină bogată în nutrienți, de înaltă calitate, crescută cu grijă și dăruire de către fermieri și fermieri. Îmi place să le sprijine, mai ales atunci când aceasta înseamnă servirea până unul dintre felurile mele preferate la petrecerile mele de vară! Este o proteină foarte versatil, cu atât de multe moduri de a pregăti (friptură, sear-o, grill-l,), așa că sper că sunteți inspirat pentru a crea propriile meniuri de vară cu carne de vită!

2. SETAȚI O MASĂ DE CINĂ COLORATĂ
Îmi place americana simt de culori patriotice toată vara, așa că am concentrat în albastru și alb pentru gratar curtea mea. Fie că este vorba de roșu și alb sau un combo de roșu, alb și albastru, aceste culori sunt perfecte pentru vara.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *