BLAKELY’S 4TH BIRTHDAY: ROZ „GOLF PARTEE”

Ura! În timp ce eu sunt încă vine la realizarea că nu am un „toddler” mai, eu sunt atât de încântat că Blakely a avut un astfel de timp minunat sărbători ziua ei! Am fost atât de încântat să-i arunce un golf-tematice par-tee, deoarece ea sa născut (și de cotitură „FORE” a fost vârsta perfectă pentru ea). Vezi tu, suntem un pic de o familie de golf, și ea a ales o zi foarte specială pentru a se alătura lumii …

Când am aflat Blakely a fost datorată (în mai 2014, la momentul respectiv), am glumit despre cât de amuzant ar fi dacă ea a ajuns foarte devreme pe Masters Duminică văzând ca sotul meu este un profesionist de golf. Știam că a fost probabil prea devreme de o sosire, deoarece am fost datorate la mijlocul lunii mai. Cu toate acestea, 13 aprilie – Masters Duminică – la 5:30, apa mea a rupt. E o micuță vicleană. Nu vă faceți griji, am avut de masterat pe în sala de muncă, în principal pentru hub-urile mele și toți medicii și asistentele care au păstrat trage cu ochiul la pentru a verifica clasament (golf pune-mă la culcare). Asistentele tot glumeau că ar trebui să numesc copilul după câștigătorul masterului. Bubba Watson a câștigat. Ei împărtășesc inițialele, dar din fericire că este tot ce împărtășesc. Blakely McPherson Whitmore s-a născut foarte târziu în acea seară, și ne-a schimbat lumea din prima zi.

Pentru petrecere, știam că vreau o dungă roz și albă preppy ca față de masă. Îmi place dunga cabana! Am enumerat toate resursele de la partea de jos a post, dar am avut o mulțime de întrebări despre fețele de masă. Am comandat două și le-am suprapus ca să alerge lungimea celor trei mese mici de dedesubt. Fețele de masă (de la Amazon) sunt un vis, mai ales pentru petrecerile copiilor, pentru că sunt super accesibile și se spală foarte bine.

În centrul mesei, am pus plantatoare inspirate de mingi de golf umplute cu iarbă de secară adevărată pe care mama mea a plantat-o. Le-a plantat pe toate cu două săptămâni înainte de petrecere, le-a pus lângă o fereastră în casa ei, și ta-da! De fapt, a crescut atât de repede încât a trebuit să-l tăiem un pic. Plantatoare mai mari alb au fost o găsi de la At Home în timp ce cele mai mici au fost un alt scor Amazon! Nu am putut găsi plantere albe pe site-ul At Home, dar a fost doar o lună sau cam asa ceva în urmă că le-am găsit, astfel încât acestea ar putea fi probabil încă în stoc. Am folosit-o pe cea mai mare ca suport de băuturi pentru sticle de apă. Acum suntem repurposing aceste cu unele plante verzi și flori ca decor pe terasa mea din spate!

Blocat în jos în fiecare plantator de iarbă au fost trei steaguri de golf roz. Tocmai am făcut aceste prin pulverizare pictura dibluri de lemn de la magazin de artizanat cu vopsea de pulverizare alb. Apoi am tăiat triunghiuri din tesatura roz și fierbinte lipite-le pe. Ușor ca asta! Am creat, de asemenea, trei steaguri gigant și a folosit masina mea Silhouette pentru a tăia vinil alb 4 pentru a adăuga pe. Am avut unul la ușa din față pentru a saluta oaspeții și celelalte două în spate, cu verdeață puțin punerea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *