UN BRUNCH CU TEMATICĂ FLORALĂ DE ZIUA MAMEI

BRUNCH FLORAL DE ZIUA MAMEI
În timp ce îmi place sărbători toate ocaziile, Ziua Mamei este cu adevărat unul dintre motivele mele preferate pentru a stabili o masă destul de și onoarea de femei speciale în viața noastră. Fie că este vorba de mama ta, mama-in-lege, bunica, mama vitregă, sau o femeie care deține un loc special în inima ta, Ziua Mamei este ocazia perfectă pentru a o lăsa să strălucească. Aceasta este celebrarea perfectă pentru a vă prezenta toate abilitățile de divertisment cu un brunch floral superb.

După mulți dintre voi știți, am o poveste de dragoste destul de cu olivia & oliver linie la Bed Bath & Beyond (este linia de vis fiecare hostess). Coupe din colectia chiar haruri coperta cărții mele! Deci, atunci când au întrebat dacă am vrut să împărtășesc unele Inspirație Ziua Mamei cu voi toți folosind Olivia & Oliver de colectare, împreună cu câteva piese suplimentare (inclusiv scaune draga), a fost un imediat DA! De fapt, tot ce vezi pe masă poate fi găsit la Bed Bath & Beyond. Vorbeste despre ușor de divertisment!

Fiecare hostess are nevoie de un set mare de bază de feluri de mâncare și sticlărie. Nu pot cânta laudele din linia exclusivă Olivia & Oliver a Bed Bath & Beyond pentru că este simplă, versatilă și are ceva „în plus”. Forma organică și janta de aur este perfectiunea pura. Dacă sunteți un adept de mult timp, le-ați reperat probabil feluri de mâncare și sticlărie în multe dintre petrecerile mele. Mâinile jos, colecția asta e treaba mea. Are un design modern, dar clasic, și este foarte accesibil. Puteți să-l rochie pentru ocazii formale sau de a folosi pentru zi cu zi, adapta-l la diverse sărbători de sezon, și combina-l cu orice schemă de culori. Ziua Mamei nu face excepție!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *