CIOCOLATA TEMATICE BRUNCH & TABLESCAPE

Când cei mai mulți dintre noi distra prieteni la casa noastră, aceasta tinde să fie seara sau după-amiaza ocazii, dar eu sunt ceea ce face misiunea mea de a aduce înapoi de divertisment pentru brunch. Sigur, îmi place poziția afară să mănânce pentru brunch, dar este una dintre mesele mele preferate pentru a-acasă de divertisment prea. Combină asta cu alimente de mic dejun cu tematică ciocolată, și deja aud soneria ușii sunând! Acest brunch cu tematică de ciocolată s-a născut din povestea mea de dragoste cu noul LINDOR 70% Extra Dark Truffle de la Lindt. Prietenii. ai încredere în mine. E incredibil! Și-a meritat propriul partid. E timpul să ne tratăm, nu? Ciocolata + Prieteni = Dinamita! Aroma este mai bogată, mai îndrăzneață, și total demn de un moment de auto-indulgent.

În loc de culori tipice luminoase și vibrante, am optat pentru un colorway colorat încă dezactivat. Am vrut ca peisajul de masă să se simtă sofisticat, dar abordabil. O varietate de burgundy, roșu, magenta, și flori violet a ajutat face truc. Mi-a plăcut vibe botanice a fost crearea, așa că am efectuat-o cu ferigă și frunze de palmier mici pe tot parcursul. Aceasta este o astfel de idee de tablescape ușor de a recrea. Pur și simplu utilizați propriile tulpini de verdeață preferate între plăci sau în jos centrul mesei ca un alergător de soiuri!

Plăcile negre mate simple, deasupra plăcilor de cină albe cu margini, au creat cadrul perfect. Tacâmuri negre și aurii s-au combinat destul de bine cu ambalajul de pe „oaspetele nostru de onoare” – LINDOR 70% Extra Dark Truffle. Ador acest tacâmuri și să-l aibă în alb și aur, de asemenea. Este flatware tezaurizarea un lucru? Nu am încercat să fiu prea matchy-matchy cu setările locul meu. Am adăugat într-o sticlărie roz piersică lumină pentru un pop de culoare. Vă încurajez să doar „juca” cu seturi le-ați până când veți găsi o combinație pe care le iubesc!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *