RUSTIC GRADINA TEMATICE BABY SHOWER

y dulce prieten Lauren Grove de fiecare detaliu este destul de designer! Îți vine să crezi că a fost primul duș pentru copii pe care l-a proiectat de când a intrat în industria evenimentelor? Uimitor! Îmi place twist unic pe numele de familie „Grove” pentru un grădinărit rustic tematice duș: „Growing Grove”. Clever + oh atât de drăguț. Îmi place găsirea de modalități de a face o temă dumneavoastră, deoarece face evenimentul mult mai semnificativ decât un „din cutie” temă.

Doar câteva dintre detaliile mele preferate: tort elegant s’mores, vaze de sticlă de lapte, favoruri de plante, bile tort, căutare cuvânt, și paleta de culori naturale!

„Acesta a fost primul meu copil duș că am participat de fapt, de la intrarea în industria de evenimente. Desigur, nu am putut sta de și lăsați-mi sora-in-law nu au un copil drăguț duș pentru nepotul meu foarte primul, așa că am intervenit în ultimul minut pentru a pune împreună ei „Growing Grove” duș! Când mi-a spus că vrea o temă de grădină, am știut că trebuie să pun un spin pe numele nostru comun de familie, Grove.

Folosind tema „Growing Grove”, am decis să fac un stil de grădină mai rustic, deoarece duș a fost pentru un băiețel, Ezra Heath. Folosind silueta mea de încredere (pe care am descoperit pe Pizzazzerie) am creat câteva frunze, viță de vie, și forme pentru a utiliza pentru decor. Preferata mea au fost paie cu frunze pe ele lectură „Grow”!

Mesele au fost accentuate cu sticlă de lapte, borcane mason, și plante medicinale, care, de asemenea, dublat ca favoruri pentru oaspeții să ia acasă. Am terminat totul cu o masă de desert mic, complet cu un tort s’mores și pops tort!”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *