DUȘ PENTRU COPII DONUT

Gogoși au luat lumea desert de furtună, și aceste tratează rotunde scrumptious sunt acum popping sus pe standuri drăguț peste tot de la nunti si zile de nastere la dusuri pentru copii prea! Fete talentate de Glazură Designs sunt aici pentru a partaja un DONUT BABY SHOWER, care va avea nu numai pofta de gogosi (yum!) dar, de asemenea, inspirat să arunce un baby shower draga!

Melissa & Kellie de la Glancing Designs și-au împărtășit inspirația pentru o gogoașă cu tematică „presara”… „Dacă citiți blog-ul nostru, știi că avem o obsesie ușoară cu gogoși! Deci, desigur, am avut de a veni cu o ilustrare gogoasa si am avut ocazia perfecta de a face acest lucru! Prietena noastră dulce Katie este însărcinată cu a doua ei fetiță și chiar am vrut să facem ceva special pentru ea, așa că am decis să-i aruncăm un mic duș pentru copii. Baby dusuri pentru copii al doilea sunt numite stropește, așa că am vrut să joace off de tema „presărat cu dragoste”! Am vrut, de asemenea, duș să fie pentru Siena, fiica lui Katie pentru a ajuta la a lua ei incantati de a fi o sora mai mare! Deci, cu „presara” tema în minte ilustrare gogoasa sa născut, cu stropi roz, desigur! ”

Barul Gogoșilor?! Aș dori să aibă unul la absolut fiecare eveniment acum! „Ne-am gândit că ar fi foarte distractiv de a avea un bar de degustare gogoșari”, a împărtășit Glazură Designs, „Așa că am creat un pic „donut bar” semn și am găuri simplu și aromate gogoșari de la o brutărie locale pe fiecare parte a gogoși am înființat borcane cu caramel de casă și sosuri fudge fierbinte și borcane apotecary cu chips-uri de ciocolată și nucă de cocos prăjite. Dacă vă vine să credeți acest lucru, unii oameni nu pot place gogoși (GASP 😉 așa că am înființat, de asemenea, un piedestal pe trei niveluri cu biscuiti Graham, covrigei, bezele și căpșuni, astfel încât oamenii ar putea folosi sosuri ca fondu în cazul în care au vrut să. ”

Gogoși deasupra prăjiturilor? Lumea mea tocmai a devenit mai dulce! „Am făcut, de asemenea, mini cupcakes cu buttercream roz și o gogoașă mini pe partea de sus! La capetele mesei am înființat „gogoșarii” în formă de cookie-uri care au fost roz cu stropi alb, le-am pus lângă pungi roz pe care am lipit doilies pe, astfel încât toată lumea ar putea lua o acasă … sau să-l mănânce acolo, dacă au vrut”, a împărtășit Glazură Designs.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *