ROZ ȘI GRI: BABY GIRL SHOWER (+ FREEBIE!)

copilul lui drag duș este plin de tot ce ți-ai dori vreodată pentru prima ta fetiță! Eve este un planificator de evenimente în California și se așteaptă o fetiță în ianuarie! Unii prieteni foarte talentat s-au reunit pentru a crea unele dintre detaliile uimitoare ale acestui duș, împreună cu Eva, și eu nu pot să aștept să le arate toate pentru tine! Și asigurați-vă că pentru a verifica afară gratuit imprimabil că Cathy de dragoste la prima invita a împărtășit cu noi de la duș Eva lui!

În loc de a face bunting tradiționale, Eva a creat o ghirlanda tesatura la șir de-a lungul pridvor și a fost accentuată cu câteva costume de fată copil în roz, desigur, atașat de clothespins la ghirlanda tesatura. Și în cazul în care nu apuca atenția dumneavoastră ca ai ajunge la acest copil duș, semn de caligrafie scrisă de mână cu citat super drăguț cu siguranta ar fi!

Îmi place absolut modul în care au accentuat insula alimentare prin plasarea clustere de pom pom țesutului de la tavan! Ea poartă peste tema ei roz-gri-handmade la fiecare parte a baby shower. Bunurile de hârtie au fost făcute de Cathy de dragoste la prima invita și AnnaMae, care a creat acest semn de bun venit dragă la ușa din față, de asemenea, a făcut unele tag-uri caligrafie pentru produsele alimentare, de asemenea!

Bufet desert a fost accentuată de un alergător croșetat manual făcute de AnnaMae (aceste doamne sunt talentate!), unele bling sclipitor și lumânări, și, desigur, etichetele frumoase făcute de Cathy. Una dintre piesele mele preferate de partid pentru oaspeții au fost sticle de lapte mici înfășurat în hârtie și o sfoară albă, care au fost, de asemenea, complimentate cu paie cu dungi, urmată de tratează yummy că oaspeții ar putea lua acasă.

Saci de mulțumire au fost făcute de Eva și ea le-a creat prin obținerea unui timbru Vă mulțumesc și apoi adăugând un bunting ștampilat, care a fost făcut prin utilizarea unui creion pe care ea a modelat în formă de steaguri bunting. O astfel de modalitate rapidă de a adăuga unele detalii draga la petrecerea ta!

Eve, Cathy și AnnaMae combinate talentele lor de a face o piesă de suvenir interactiv mare pentru duș numit Wishes for Kapri. Fiecare oaspete ar putea lăsa dorințele lor bine pentru Kapri pe bunuri de hârtie drăguț proiectat de Cathy, și apoi după duș au devenit amintiri pentru Eva și familia ei să comoara pentru totdeauna. Eve a creat inimile simțit pentru a accentua această ușă minunat ecran de epocă și apoi a adăugat unele clothespins sclipici pentru a închide fiecare dintre dorințele bine o dată oaspeții au fost făcute.

Și multe mulțumiri pentru Cathy pentru partajarea acest uimitor Dorește pentru Baby imprimabile cu noi pentru cititorii noștri să se bucure! Știu că vă va plăcea să citiți aceste dorințe copil de ani de zile să vină, dacă sunteți de planificare un copil duș și în căutarea pentru o mare activitate interactivă! {CLICK AICI pentru descărcare}

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *