AQUA + ORANGE BABY SHOWER

găină Fab’s Kara Kull a anunțat ea a fost așteaptă primul ei copil, acesta a fost motivul perfect pentru a veni împreună și să sărbătorească. Împreună cu Kara, Erin Frank de Host-It Note, Jacin Fitzgerald de Lovely Little Details și Amanda Reapsemmer de One True Love Vintage Rentals combinate forțele pentru a crea o aqua și portocaliu inspirat baby shower trage plin de vintage și atinge capricios.
Nu sunt suficiente cuvinte orbitoare pentru a descrie frumusetea acestui copil duș (este noul meu favorit), astfel încât stai pe spate și bucurați-vă de aceste imagini superbe ….
Gavin de Gavin Farrington Fotografie perfect capturat aspectul camerei. Masa de desert a servit o multime de muscaturi dulci, inclusiv macaroane aqua și portocaliu, portocale mat cupcakes, gogoși cu zahăr pudră și o tartă de piersici de casă. Pentru băuturi răcoritoare au existat mimoze pentru grup și clasic suc de portocale crema pentru mama-a-fi.
Inspirația pentru eveniment a venit de la perdelele superbe cu volane pe care Kara le-a cumpărat pentru camera copilului și un borcan de prăjituri cu bufniță. De acolo schema de culori a variat de la albastru pentru copii la teal la aqua plus portocaliu clementine. Atinge manual de la Erin de Host-It Note incluse bunting albastru și portocaliu, o fusta tort zbârcit stand, și cusute de mână bufnițe umplute. Vaze, borcane mason, și o valiză turcoaz au fost furnizate de One True Love Vintage Rentals. Orange ranunculus, lalele și copilul respirație aranjamente florale au fost create de Lovely Little Detalii. Oaspetele de onoare, Kara, albastru-înmuiat manual și portocaliu biscuiti de animale mat pentru a da ca favoruri.
Furnizori + Resurse de cumpărături
Design + Styling: Host-It Note, Lovely Little Detalii, One True Love Vintage Rentals
Fotografie: Gavin Farrington Fotografie
Articole handmade: artizanat tesatura personalizate de Host-It Note; Favor pungi și cookie-uri de Kara Kull
Recuzită: Ulcior, sticle, compot, vaze, cutii de conserve și valiza prin intermediul One True Love Vintage Rentals
Perdea: Antropologie
Cookie Jar: Plasticland
Copac cupcake: inițial de la țintă, apoi pictate. Din stoc, dar stil similar pot fi găsite la Crate și Barrel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *