{DUȘURI PENTRU COPII} LOLLIPOP ONESIES DIN CAMERE ROSENBERRY

ne de schemele mele preferate de culori este un roșu + aqua, și cred că este perfect pentru un copil capricios duș (un combo de montare pentru sex neutru dusuri prea)! Deci, atunci când Rosenberry Rooms partajate bodysuits lor Lollipop cu mine, am știut instantaneu că ar face un copil draga duș centerpiece! În formă de acadele, ele se desfășoară la ONESIES drăguț! dragoste! Acesta este modul perfect de a decora și de a da un cadou pentru mama-a-fi!

Drăguț „onesie” acadele vin în albastru copil, copil roz, și roșu! Am instalat o piesă centrală cu costume roșii folosind un plantator de aur rămase de sărbători. O vopsea spray rapid folosind o culoare aqua luminos transformat plantatorul meu de aur cioplit în piesa centrală perfectă baby shower! Apoi l-am umplut cu spumă florală și am lipit 3 onesies roșu lollipop jos în spumă. Acoperit cu o hârtie krinkle pentru a ascunde spuma florală și legat plantator cu o largă aqua + panglică polka punct roșu. Cravată tema baby shower împreună prin utilizarea panglica pentru a decora magazin-cumparat cupcakes roșu! Magazinul meu alimentar local a făcut prăjituri roșii pentru mine, și am adăugat pur și simplu un arc panglică pentru un accent drăguț.

Când vine timpul cadou în jurul valorii de, drăguț dumneavoastră „acadele” deveni onesies copil dulce! Decora masa de dus copil cu acadele și cupcakes topped cu acadele. Mama-a-fi va iubi decoratiuni dulce pentru copilul ei dulce!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *