RĂSFĂȚAȚI-VĂ DUȘUL PENTRU COPII MAMI

găină Natalie de Ocupat Bugetare Mama dat seama ea a avut 3 prieteni care au fost toate gravide, ea știa un copil comun duș a fost un MUST, astfel încât ea a proiectat un fabulos „Pamper mami” Baby Shower! Ea a înființat o stație de mini cupcake, un „bar bomba baie”, o stație de pofta de mami, și o masă cadou! Acum, că este un copil duș! Citește mai departe pentru toate informațiile…
Natalie a inclus toate mami-a-fi pofte, inclusiv murături + inghetata! Deci, foarte drăguț! Ea a creat, de asemenea, drăguț „pinwheels” din hârtie. Acesta este un mod simplu + ieftin pentru a decora peretele din spatele mesei! Ea are foi de pagină completă în magazinul ei etsy, dacă doriți să creați propria ta!
„BATH BOMB BAR” este o astfel de idee îngrijite și ar putea fi cu siguranta folosite pentru zile de naștere, dusuri de mireasa, și mai mult! Krystal de Green Bubble Gorgeous a arătat tuturor doamnelor să combine ingrediente (inclusiv muguri de lavandă, ulei de migdale dulci, etc) pentru a crea o bombă de baie de relaxare. Acesta este cu siguranta un tratament relaxant pentru mame-a-fi – și servește ca o mare favoare de partid!
Natalie luat ieftin „pentru a merge” cutii pentru mommies să ia acasă unele resturi de dulciuri! To-go containere sunt o necesitate la toate părțile sau s-ar putea termina cu o mulțime de resturi tratează!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *