UȘOR VEGGIE DIP

Ca mama unui amețit, am ajuns să învețe că pot obține legume doar în jos ei în cazul în care acestea sunt înmuiate în ceva uimitor. Nu pot s-o învinovățesc, totuși. Acum, de obicei, ferma va face truc, dar, ocazional, am până ante cu acest dip veggie super ușor. Soțul meu și cu mine, de asemenea, place așa că este o victorie pentru întreaga familie!

UȘOR VEGGIE DIP
Nu numai ca este acest dip veggie super ușor de a face, dar este perfect pentru o mulțime. De la tailgating la părți, mă simt ca suntem mereu pe vânătoare pentru idei aperitiv mare (aici sunt câteva idei aperitiv mai sănătoase, dacă aveți nevoie de mai mult), și acest ușor de baie veggie este PERFECT. Toată lumea întotdeauna mulțimile în jurul ei cu legume (precum și crostini, covrigei, chips-uri, etc). Legume mele preferate pentru a servi cu această baie sunt mazăre snap, morcovi, țelină, roșii, broccoli, și conopidă. Utilizați favorite, deși!

Acest dip veggie este mai greu pe aroma de mărar (care este motivul pentru care ne place), dar puteți reduce absolut-l înapoi, dacă preferați. Întotdeauna îmi place să-ți dau modalități de a-mi adapta rețetele la aromele tale preferate. Îmi place că această rețetă are doar câteva ingrediente (5, dacă nu conta sare / piper), astfel încât să nu sunteți trăgând tot ce ai proprii pentru a biciul până acest dip veggie! Nimeni nu are timp pentru asta! 😉

Ne place să păstreze un recipient de acest ușor de baie veggie în frigider la destul de mult tot timpul. Este atât de ușor să se pregătească într-o duminică și scoate ori de câte ori cineva se simte snacky, îi spun eu. În plus, legume și această baie face un fel de mâncare mare parte pentru o masă, dacă suntem din idei!

MAI MULTE UTILIZĂRI PENTRU UȘOR VEGGIE DIP
Îmi place, de asemenea, să-l folosească ca o răspândire pe sandwich-uri.
Puteți răspândi pe partea de sus a piept de pui simplu pentru a le anima!
Am adăuga o dollop pe partea de sus a tacos de pește, și este delish!
Adauga o lingura pe partea de sus a unei salata pentru un dressing usor!
Amintiți-vă, puteți dubla cu ușurință rețeta, dacă sunteți de servire o mulțime mare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *