REȚETĂ DE GEM DE SMOCHINE DE SUD

Unul dintre aperitive meu foarte preferat rapid de a avea la îndemână este gem de smochine, brie, și crostinis! E ceva ce poți face împreună la un moment dat pentru distracție de ultim moment. Totul începe cu o rețetă uimitoare gem de smochine!

Crescând, am atâtea amintiri culegând smochine de pe smochinul bunicului meu din Carolina de Sud. Bunicul meu ar putea face acest gem de smochine în somn, și am plecat mereu casa lor cu borcane și borcane de gem de smochine în fiecare vară. Bunicul meu a învățat-o pe mama și ea m-a învățat, și era timpul să împart rețeta de gem de smochine a acestei familii cu tine! Dreapta?

Este cel mai bun tratament pentru a avea la îndemână pentru aperitive ușor. Pereche cu brie pe mini toasturi pentru un hors d’oeuvre ușor. Soțul meu și cu mine vom asocia de multe ori acest lucru cu vin și legume la grătar pentru o cină completă. Doar coace brie pe o foaie de copt până la cald, și se servește alături de gem de smochine și pâine prăjită sau crostini.

Încercați-mi Coapte Brie Bites cu această rețetă gem de smochine!

SE FACE GEM DE SMOCHINE
În primul rând, veți dori să vă spălați smochinele în apă rece și să se scurgă. Apoi, taie tulpinile și felie în jumătate. Puneți-le într-o cratiță mare grele și se acoperă cu zahăr. Lasă-i să stea peste noapte.

În a doua zi, vă felie subțire lamaie si scoateți semințe. Adăugați aceste felii la tigaie smochin și se acoperă de căldură medie până când începe să bule! Asigurați-vă că pentru a se amestecă de multe ori. După ce începe barbotare, reduce căldura la scăzut și se fierbe timp de 1 oră. Merită așteptarea!

Scoateți din aragaz și se răcească. Apoi piure într-un blender. Adăugați Grand Marnier și se amestecă până la amestecat. Se toarnă gemul de smochine în borcane sterilizate cu topuri. Îmi plac borcanele astea drăguțe cu gem de lalele! Frigider până când este necesar.

Sugestie: Pentru a steriliza un borcan, se fierbe un borcan curat în poziție verticală într-o oală mare de apă timp de 15 minute.

MODURILE MELE PREFERATE DE A SERVI GEM DE SMOCHINE
Alături de brie și crostini, pe plăci de charcuterie, etc.
Servit cald peste inghetata sau tort lira.
Pe pâine prăjită pentru un mic dejun rapid.
Sper că vă place acest gem de smochine la fel de mult ca familia mea are de generații! Reteta completa este postat mai jos.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *