CRAB FIERBINTE ȘI CREMĂ DE BRÂNZĂ DIP

Dips sunt întotdeauna „favorit” aperitiv oricând am distra, așa că am avut de a împărtăși obsesia mea cel mai nou dip. Crab fierbinte și cremă de brânză Dip. Este cremos, brânzos, și încărcat cu carne de crab bucată. În plus, puteți servi cald sau rece. Vă va plăcea această rețetă crab dip!
BAIE FIERBINTE CRAB CU CREMA DE BRANZA
Acest crab fierbinte și crema de brânză dip este o briza pentru a face. Pur și simplu se amestecă totul într-un castron și refrigera timp de mai multe ore sau până când gata pentru a servi. Dacă doriți să-l coapte, scoop-l într-un vas cuptor-safe și se coace la 350 de grade pentru 20 la 30 de minute. Această baie crab este, de asemenea, delicios servit temperatura camerei sau chiar rece. E atât de bine, că nu poți greși.

Modul meu preferat de a servi această baie crab este alături de puncte de pâine prăjită, crostinis, biscuiti de grâu consistent, sau legume. E atât de cremos și ieftin! Ai putea mânca asta cu o lingură, nu glumesc. Pentru petreceri, îmi place să-l servească pe o tavă destul de garnisit cu câteva arpagic suplimentare. Se presara unele pe partea de sus a dip și se adaugă figuranti la partea de biscuiti dumneavoastră. Vei vedea, această baie de crab va fi primul care va dispărea!

Hrean și piper jack brânză da acest crab dip o lovitură, dar nu este prea picant! nu îţi face griji!

Întotdeauna mi-a plăcut să încerc diferite sosuri de crab, dar asta câștigă în cartea mea. Este cu adevărat cel mai bun crab dip! Ne place să-l servească pentru petreceri casual, precum și mai multe reuniuni formale, ar fi cina de Crăciun. Nu durează mult în casa noastră.

Eu nu recomand jumbo bucată crab carne pentru această rețetă, face toată diferența. Dacă vă păstrați un ochi pe contorul de fructe de mare, puteți prinde de multe ori la vânzare! Cu toate acestea, utilizați orice carne de crab este disponibil pentru tine. Conserve de carne de crab va lucra, de asemenea, într-un vârf de cuțit!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *