SUPĂ DE ROȘII DE CASĂ UȘOARĂ

Aceasta este cea mai bună rețetă absolută de supă de roșii de casă! Folosește roșii proaspete și e gata în mai puțin de o oră. Aceasta supa de rosii este perfecta pentru mesele de noapte sau servire a prietenilor la urmatoarea petrecere!

SUPĂ DE ROȘII DE CASĂ
Acum, că ne-am luat rămas bun de la vară și am inaugurat toamna, e timpul pentru sezonul supelor! Îmi place serile confortabile de toamnă, care sunt făcute doar pentru supa de roșii de casă. Este, de asemenea, una dintre supele preferate ale soțului meu, mai ales atunci când asociat cu brânză la grătar! Să sperăm că, dacă te-ai găsit aici, ești și un fan al supei de roșii. bun venit! Pregătește-te pentru noua rețetă preferată.

Dragostea mea pentru supa de roșii nu a început când eram tânăr. Eu de fapt, nu a crescut să-l iubesc până când am fost în colegiu la Vanderbilt și casa noastră sorority (du-te Chi-O!) servit supa de roșii cele mai uimitoare în serile noastre de luni, la reuniunile noastre capitol. Am trăit pentru noaptea supei de roșii. Rețeta asta îmi amintește atât de mult de supa de roșii.

Ca toate retetele pe care le impartasesc, vreau sa va dau moduri de a-l adapta la aromele preferate.

Pentru a face o supă de roșii picante, utilizați „picant fierbinte” suc de V8 în loc de regulat.
Pentru o aromă mai puternică de busuioc, se adaugă încă 2 linguri și se garnisește cu busuioc tocat suplimentar.
Îți place o supă de roșii mai crem? Adauga mai multa crema. Nu poți greși cu rețeta asta!
Rețeta asta de supă de roșii cere să folosești roșii proaspete. Face o mare diferență. Este completat cu V8 sau suc de roșii, cu toate acestea, pentru a da o plenitudine. În ceea ce privește roșiiproaspete, utilizați orice fel pe care o preferați. Ne place să facă acest lucru cu tomate heirloom atunci când acestea sunt disponibile, dar orice tomate (îmi place Romas, de asemenea) va face bine!

Un lucru îmi place foarte mult despre această rețetă supă de roșii este bucăți de ceapă, țelină, și roșii. Îi dă o consistență mai consistentă decât o supă de roșii în stil bulion. Dacă preferați de fapt că, apoi utilizați un blender de imersiune și complet amestec până la netedă.

Hai să vorbim despre garnituri! Fie că sunteți de luare a acestei supa de rosii pentru o masă rapidă weeknight sau servind-o la o petrecere, garnituri sunt o necesitate! Aici sunt preferatele mele:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *