17 placi aperitiv la până joc hostess

Mâncare de petrecere, prieteni! În mod specific, placi aperitiv (aka nu cuptoare necesare)! Am decis că proiectarea placi aperitiv este echivalent cu crearea de lucrări mici de artă! Sunt atât de distractiv de a trage împreună cu brânzeturile preferate, biscuiti, fructe, legume, etc Există într-adevăr nu sunt nici o regulă (ok, nu multe) atunci când vine vorba de placi aperitiv, care este bun pentru că urăsc regulile. Pur și simplu, aceste afișează alimente sunt acompaniament perfect la un joc de fotbal, dezbatere politică (ha!), petrecere, petrecere weeknight casual, sau orice ocazie care solicită pentru alimente delicioase și conversație. Am fost chiar crearea de „mini” versiuni pentru a servi meu de doi ani și ea iubește ajutându-mă placa totul!

Așa am învățat pe Everygirl, este cheia de a face prieteni cu cheesemonger dumneavoastră pentru a crea placi aperitiv fabulos! Puteți găsi cu siguranță o mare varietate de brânzeturi mare direct în piață, fără a vizita un cheesemonger prea, dar dacă doriți ajutor asocierea brânzeturi, atunci el / ea va ajuta! De regulă, asigurați-vă că includeți o bună varietate de texturi de la brânzeturi moi la răspândite la prea tare.

S-ar putea vedea un bord aperitiv superba pe care doriți să recreați, dar nu au o idee despre ceea ce toate elementele sunt? Intră în Micul Epicurian. Acest blog talentat are tone de idei mari pentru o carne și brânză aperitiv bord!

Îmi place accentul de sezon pe care cinstit de gătit pus pe lor de iarnă Brânză Bord. Fructe de iarnă, ar fi portocaliu de sânge da bord aperitiv de pop de culoare și de iarnă este într-adevăr un moment fabulos pentru a aduna în jurul unui foc și bucurați-vă de un aranjament delicios de aperitive!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *