DUȘ DE MIREASĂ TROPICAL

Suntem într-adevăr senzație de vibes tropicale de vară de astăzi, cu acest superb tropical de mireasa duș stil de prietenul meu dulce Carolina de Mint Even Design! Acest duș este plin de inspirație atât de mult pentru toate tipurile de sărbători de vară. Tema tropicală nu va dispărea prea curând, și nu suntem triști despre asta! Oferindu-i o poftă de mâncare unică, roz blush și verdeață mentă a dat acest duș o nuanță mai moale, care este perfect pentru un duș de mireasa.
Fii cu ochii în patru pentru câteva mai multe dintre detaliile mele preferate de la scaune podea casual la fructe infuzat ape! Oh, și meniuri acrilice. Obsedat.
Carolina a amenajat un refugiu luxuriant pentru viitoarea mireasă, cu flori tropicale, dulciuri inspirate din fructe tropicale și o masă informală, distractivă, amenajată cu perne de podea și verdeață în jur. Ne plac deserturile proaspete, cu fructe, inclusiv spuma de fructe din fructul pasiunii în pahare mini martini, prăjiturile cu fistic și căpșuni și mini tartele cu fructe. Băuturile oferă vibe-urile perfecte de vară pentru tribul miresei, inclusiv apă infuzată cu fructe și mojitos de ananas cu căpșuni! Cu vara după colț, această serată oferă ambianța perfectă în aer liber pentru a lega și de a face amintiri cu mireasa-a-fi înainte de ziua ei mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *