Petrecere de Ziua Tatălui / Bourbon & Chocolate Charcuterie

Ziua Tatălui este una dintre acele sărbători în care ne aflăm atât de des discutarea gratar, burgeri, și bere. În timp ce tații se bucură de aceste lucruri, nu există nici o îndoială, am decis să merg un traseu diferit în acest an și până ante la câteva elemente pe care dați, de asemenea, dragoste – ciocolata, bourbon, și brânză. Se întâmplă să iubesc și astea, așa că e un câștig peste tot. Veți găsi toate inspirație aveți nevoie pentru a găzdui final Ziua Tatălui cina complet cu o ciocolată și bourbon charcuterie bord (cu Lindt EXCELENȚĂ) Să chat detalii, vom?

Când ciocolata este o componentă principală a plăcii de charcuterie, este imperativ ca ciocolata să fie făcută cu ingrediente premium. N-ai vrea nimic mai puțin decât cea mai bună calitate pentru tata, nu? Am ales patru diferite Lindt EXCELENTA baruri de cacao de mare, astfel încât am putea amesteca și se potrivesc. Ciocolata mai inchisa sunt intense în aroma, fără a fi amar. Barurile sunt echilibrate cu măiestrie și perfecte pentru asocierea cu o varietate de arome savuroase. Iată ce am inclus în bord mea, în cazul în care doriți să se amestecă și se potrivesc combo-uri aceeași!

BOURBON & CIOCOLATA CHARCUTERIE BORD
Prosciutto
Lindt EXCELLENCE 70%, 78%, 85% și 90%
Caise uscate
Afine uscate
Mure proaspete
Nuci amestecate cu sare de mare
Conserve de smochine
Ierburi (Busuioc, Pătrunjel, Rozmarin, Mărar, etc)
Brânză albastră
Brânză Iberico
Brânză Edam
Bourbon & Scotch Whiskey Varietăți (Jack Daniels, Glenlivet 12, Johnny Walker Black Label, Johnny Walker Red Label)
Combinația mea preferată a fost brânză Edam asociat cu Lindt EXCELLENCE 85% și un dab de conserve smochine. Sună neobișnuit, știu, dar a fost din această lume delicios.

Puteți utiliza lista de mai sus ca un ghid pentru a crea propriul bord sau începe de la zero și trageți în arome preferate. Am folosit acest bord ca mai mult de un aperitiv decât masa completă, dar ai putea vrac-l cu mai multe carne, pâine, și brânzeturi pentru ca acesta să servească ca cina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *