Viață inteligentă

Absolventi de colegiu: Post de locuri de muncă Covid-19?

În acest an, mai mult de 3,8 milioane de studenți din SUA vor absolvi de la colegiu. Acești tineri bărbați și femei vor intra în cel mai instabil mediu economic de la Marea Recesiune. Deci, ce pot face pentru a îmbunătăți șansele absolvenților de colegiu de aterizare un loc de muncă?

Ar trebui să fie un moment interesant, dar absolventii de colegiu intră într-o forță de muncă epuizate în timpul unei crize financiare globale. „Am avut interviuri de locuri de muncă bancare de investiții, și am avut o grămadă de interviuri înființate pentru această primăvară și toate au fost anulate din motive evidente”, a declarat Joe Kiyosaki, un absolvent de colegiu 2020.

Totuși, există modalități de a îmbunătăți șansele de a obține un loc de muncă atunci când totul se termină. În primul rând, începe online networking acum! Între 70 și 80 la sută din locuri de muncă a lua ocupat direct prin recomandări personale. Prezentați-vă și solicitați o întâlnire virtuală de cafea cu o conexiune potențială. De asemenea, creați o prezență profesională pe rețelele de socializare. Companiile vor fi de cotitură la aceste platforme mai mult decât oricând.

Continuați să găsiți modalități de a învăța. Cursuri online poate fi o modalitate buna de a dobândi cunoștințe și experiență în domeniul dumneavoastră în timp ce stați acasă. De asemenea, companiile țintă care nu sunt la fel de afectate de economia actuală, ar fi companiile de livrare, industria de sănătate, întreprinderile de telecomunicații și punctele de vânzare alimentare. Și îmbrățișează oportunitățile de a efectua munca de la distanță.

Alte provocări pentru absolvenți: târgurile tradiționale de locuri de muncă și interviurile sunt destul de inexistente. Și multe companii și-au anulat programele de internship cu totul. Deci, este mai important acum decât oricând pentru a face apeluri telefonice și e-mail potențialii angajatori. Lasă-i să te cunoască, chiar și în timp ce se distanțează social.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *