17 placi aperitiv la până joc hostess

Mâncare de petrecere, prieteni! În mod specific, placi aperitiv (aka nu cuptoare necesare)! Am decis că proiectarea placi aperitiv este echivalent cu crearea de lucrări mici de artă! Sunt atât de distractiv de a trage împreună cu brânzeturile preferate, biscuiti, fructe, legume, etc Există într-adevăr nu sunt nici o regulă (ok, nu multe) atunci când vine vorba de placi aperitiv,

Continue Reading …

SUPĂ DE ROȘII DE CASĂ UȘOARĂ

Aceasta este cea mai bună rețetă absolută de supă de roșii de casă! Folosește roșii proaspete și e gata în mai puțin de o oră. Aceasta supa de rosii este perfecta pentru mesele de noapte sau servire a prietenilor la urmatoarea petrecere!

SUPĂ DE ROȘII DE CASĂ
Acum, că ne-am luat rămas bun de la vară și am inaugurat toamna,

Continue Reading …

CRAB FIERBINTE ȘI CREMĂ DE BRÂNZĂ DIP

Dips sunt întotdeauna „favorit” aperitiv oricând am distra, așa că am avut de a împărtăși obsesia mea cel mai nou dip. Crab fierbinte și cremă de brânză Dip. Este cremos, brânzos, și încărcat cu carne de crab bucată. În plus, puteți servi cald sau rece. Vă va plăcea această rețetă crab dip!
BAIE FIERBINTE CRAB CU CREMA DE BRANZA
Acest crab fierbinte și crema de brânză dip este o briza pentru a face.

Continue Reading …

REȚETĂ DE GEM DE SMOCHINE DE SUD

Unul dintre aperitive meu foarte preferat rapid de a avea la îndemână este gem de smochine, brie, și crostinis! E ceva ce poți face împreună la un moment dat pentru distracție de ultim moment. Totul începe cu o rețetă uimitoare gem de smochine!

Crescând, am atâtea amintiri culegând smochine de pe smochinul bunicului meu din Carolina de Sud.

Continue Reading …

E PE CALE SĂ FACĂ UN DUȘ PENTRU COPII.

Am absolut adora acest copil duș temă care a fost „popping” în jurul lumii de partid! „She’s About To Pop” este perfect pentru o temă baby shower cu un pic capricios! Proiectat de Jennifer Faught de Something Detaliate, ea a fost inspirat de mai 2011 Martha Stewart Living revista de acoperire poveste pe maci. Ne-a plăcut și acoperirea aia!

Continue Reading …

COCO CHANEL BABY SHOWER BRUNCH

COCO CHANEL BABY SHOWER
Talentatul Mili Ghosh a proiectat și coordonat acest Coco Chanel Baby Shower. Indicii de roz blush, alb, negru și a făcut o paletă de culori elegant și superb! Orice mama-a-fi ar fi oh atât de norocos să se bucure de un astfel de copil elegant duș brunch. Piesele centrale negre înalte dramatice sunt împodobite cu trandafiri roz.

Continue Reading …

RĂSFĂȚAȚI-VĂ DUȘUL PENTRU COPII MAMI

găină Natalie de Ocupat Bugetare Mama dat seama ea a avut 3 prieteni care au fost toate gravide, ea știa un copil comun duș a fost un MUST, astfel încât ea a proiectat un fabulos „Pamper mami” Baby Shower! Ea a înființat o stație de mini cupcake, un „bar bomba baie”, o stație de pofta de mami,

Continue Reading …

{DUȘURI PENTRU COPII} LOLLIPOP ONESIES DIN CAMERE ROSENBERRY

ne de schemele mele preferate de culori este un roșu + aqua, și cred că este perfect pentru un copil capricios duș (un combo de montare pentru sex neutru dusuri prea)! Deci, atunci când Rosenberry Rooms partajate bodysuits lor Lollipop cu mine, am știut instantaneu că ar face un copil draga duș centerpiece! În formă de acadele,

Continue Reading …

AQUA + ORANGE BABY SHOWER

găină Fab’s Kara Kull a anunțat ea a fost așteaptă primul ei copil, acesta a fost motivul perfect pentru a veni împreună și să sărbătorească. Împreună cu Kara, Erin Frank de Host-It Note, Jacin Fitzgerald de Lovely Little Details și Amanda Reapsemmer de One True Love Vintage Rentals combinate forțele pentru a crea o aqua și portocaliu inspirat baby shower trage plin de vintage și atinge capricios.

Continue Reading …