Sănătatea familiei

Alcoolismul: Pericolele de femei Chef de băut

Alcool. Cei mai mulți oameni consideră că este normal să se complacă, de fapt, 85 la sută din persoanele cu vârsta de peste 18 bea la un moment dat în viața lor. Dar cercetările recente numesc alcoolismul o problemă de sănătate a femeilor în creștere. Vom împărtăși beneficiile de a reduce înapoi, și noua mișcare sobru curios, care este în creștere pentru a combate această problemă.

A devenit o normă socială – aproape necesitate. Cu prietenii, o persoană iubită sau singură, mai multe femei fac mai multe daune bând prea mult. „Ceea ce spun este că am un comutator „oprit”. Când încep, nu mă pot opri. Mai mult este întotdeauna mai bine. Fizic, m-am simțit oribil și știam că începe să mă taxează, fizic”, a declarat Martha Carucci, o autoare și alcoolică.

Medicii văd o creștere a bolilor de ficat, cancer de sân, leziuni ale creierului și inimii, precum și rezultate cumplite în timpul sarcinii. Deci, vă reduce riscul de probleme de sănătate legate de alcool? În primul rând, reduce la o băutură pe zi pentru femei. Ce zici să renunți complet? O nouă mișcare menționată ca „sobru curios” a apărut pe rețelele sociale și este de a face o declarație îndrăzneață. Promotorii se mândresc cu un somn mai bun, pierdere în greutate, și abilități de memorie mai puternice.

Diferențele fiziologice în compoziția corpului și în modul în care femeile metaboliza și procesul de alcool toate contribuie la susceptibilitatea lor mai mare – astfel încât consumul de aceeași cantitate de alcool ca omologul dumneavoastră de sex masculin face de două ori cantitatea de daune la o femeie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *