Descoperiri medicale

BandGrip: Săriți peste cabinetul medicului

Un nou dispozitiv de mărimea unui bandaj permite chirurgilor ortopezi să închidă rănile în siguranță și rapid, cu rezultate cosmetice mai bune. Și poate cel mai mare avantaj pentru pacienți în timpul acestei pandemii- ei pot elimina închiderea ei înșiși, fără a fi nevoie să capul înapoi la cabinetul medicului.

Kelly Maday a terminat ultimul ei sezon colegial de fotbal, atunci când o boală cronică genunchi prins cu ea.

Maday a împărtășit cu Ivanhoe, „M-am trezit doar o zi, genunchiul meu nu se simt bine. Era umflată, în mare durere, încuie, prindea.”

Este pentru a treia oară când sportivul de 21 de ani a avut nevoie de o intervenție chirurgicală. Dar de data asta, când chirurgul ortoped Brian Cole a făcut reparația, avea la dispoziție un nou instrument pentru a închide rana. Dr. Cole a folosit acest dispozitiv rezistent la apă numit BandGrip.

„Este un bandaj stretchable, clar, adeziv, care are micro-ancore, care de fapt va lipi în piele”, a explicat Dr. Brian Cole, MD chirurg ortoped la Midwest Ortopedie la Rush și profesor în Departamentul de Ortopedie la Rush University Medical Center.

BandGrip este proiectat să funcționeze timp de până la 15 zile. Lui Lauren Deegan îi place să fie activă, dar un ACL rupt a pus-o pe margine. COVID-19 a fost ramping sus la fel ca ea a mers în pentru repararea ACL.

„A fost ultima zi în Chicago în care au permis operații elective”, și-a amintit Deegan.

Două săptămâni mai târziu, Dr. Cole a folosit telemedicina în loc de o vizită post-op pentru a antrenor Lauren prin eliminarea BandGrip ea însăși.

Lauren a fost fericit, de asemenea. Rana sigilată cu BandGrip e în stânga. O operație anterioară ACL pe celălalt genunchi, văzută aici, a fost închisă cu suturi. Kelly Maday, de asemenea, scos propriul bandGrip ei, la două săptămâni după o intervenție chirurgicală.

Maday a explicat, „M-am simtit doar puțin mai dureros decât de a lua de pe un bandaj aș spune.”

Tehnologia ajută pacienții să se ajute singuri, de acasă, în timpul acestei pandemii. BandGrip este un dispozitiv medical de clasa 1, înregistrat la Food and Drug Administration.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *