Sănătatea familiei

Chiar ai nevoie de o operație la coloană?

Cei dintre noi care suferă de probleme de spate va face despre orice pentru a fi durere gratuit … chiar și o intervenție chirurgicală. Dar cu o rată de succes de 25 la sută, cifrele nu sunt încurajatoare. Ivanhoe explică cât de des, de cele mai multe ori, durerile noastre de spate sunt rezultatul factorilor de stres care se întâmplă în jurul nostru.

Sach Egan credea că e pregătit pentru orice. Căutătorul de aventuri a abordat totul, de la sărituri pe stânci la alpinism. Cu toate acestea, o problemă de spate la doar 22 de ani l-au făcut să-și regândească invincibilitatea.

„Am simțit o clipă în partea inferioară a spatelui și m-am gândit să am spasme la spate. Durerea nu a dispărut niciodată”, a spus Egan.

Egan a încercat terapie fizică, un chiropractician, și chiar injecții cu steroizi. În cele din urmă, fără nici o ușurare, el a căutat sfatul chirurgilor de top.

„Toate au fost o intervenție chirurgicală incredibil de pro”, a spus Egan.

Cu excepția unui doctor care i-a pus un diagnostic foarte diferit.

Egan a continuat: „S-a uitat la mine și mi-a spus că nu se poate să te operezi. Sfârșitul poveștii.”

„Acea adrenalină care l-a ținut în desfășurare cauzează o accidentare relativ minoră la spate, care a devenit o mare problemă. Simți durerea mai mult, iar sistemul lui nervos a fost într-adevăr aprins. Pentru doar non-specifice dureri de spate, o intervenție chirurgicală spate nu ar trebui să fie făcut”, a explicat David Hanscom, MD, un chirurg ortopedice coloanei vertebrale.

„Dacă cineva nu doarme, au probleme de familie, probleme de locuri de muncă, toate aceste lucruri pot juca un rol în amplificarea semnalului”, a declarat David Cassius, MD, Medicina Fizica, Rehab, și dureri cronice.

Cu toate acestea, pentru unele probleme structurale, poate fi necesară o intervenție chirurgicală. Dr. Hanscom a scris o carte numită, Chiar ai nevoie de chirurgie coloanei vertebrale?, pentru a ajuta cu procesul de luare a deciziilor. Dar înainte de a face ceva, asigurați-vă că ați înțeles adevărata sursă a durerii dumneavoastră, și că stresul este sub control. De asemenea, asigurați-vă că pentru a spune medicului dumneavoastră totul.

„Răspunsul final este o relație bună cu medicul dumneavoastră”, a declarat Dr. Hanscom.

Pentru Egan, asta a însemnat un an de dezintoxicare în timp ce calma sistemul nervos prin obtinerea mai mult somn, nu gândesc sau vorbesc despre durerea lui …

„Mă simt într-adevăr durere liberă”, a zâmbit Egan.

Dr. Hanscom adaugă că majoritatea chirurgilor presupun că ați încercat toate tratamentele posibile înainte de a intra în biroul lor. Chirurgia este percepută ca o ultimă soluție. El sugerează găsirea unui alt medic în cazul în care sunt necesare scanări înainte de vizita inițială. El consideră, de asemenea, că nu ar trebui făcute recomandări în timpul primei numiri. Și în sfârșit, dă procesul de reabilitare cu cel puțin 12 săptămâni înainte de a lua o decizie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *