Viață inteligentă

Combaterea facturilor medicale: Do’s and Don’ts

Facturile medicale datorate din trecut sunt motivul pentru care 59 la sută dintre americani sunt contactați de un colector de datorii. Dar ce se întâmplă dacă aceste acuzații sunt greșite? Vom explica să contestăm un proiect de lege medical.

S-ar putea presupune taxele pe care le primiți pentru îngrijire medicală sunt corecte – dar un raport găsit multe ca 80 la sută din facturile medicale conțin erori! Dacă primiți o factură falsă, nu intrați în panică! Nu cere o copie detaliate care rezumă toate serviciile. Verificați-l peste atent și comparați-l la explicația companiei de asigurări de beneficii. Nu întârziați să discutați cu departamentul de facturare al furnizorului despre taxele în cauză. Contactați asigurătorul dacă factura nu acoperă ceva ce ați crezut că va fi. Uneori, este pur și simplu pentru că codul greșit a fost introdus. Și nu depune o cale de atac în cazul în care cererea dumneavoastră este respinsă. Dacă nu reușiți să revizuiți un proiect de lege, încercați să negociați. Un sondaj de consum raport găsit 57 la sută din oameni au spus că ar negociat cu succes în jos o factură spital. Dacă simțiți că nu o puteți face singur, implicați un avocat de facturare să lucreze în numele dvs.

Un alt sfat important: ia note bune de toate conversațiile și întâlnirile pe tot parcursul procesului. Ia lucrurile în scris, atunci când puteți. Și dacă nu primești rezoluția pe care o vrei, poți lua în considerare să cauți un avocat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *