Descoperiri medicale

Cork Copac Bark pentru a lupta împotriva cancerului de prostată

În lupta împotriva cancerului agresiv de prostată, cercetătorii descoperă că ceea ce este vechi este nou din nou. Scoarță de copac plută, un remediu pe bază de plante, care a fost în jur de secole, este studiat ca o modalitate de a micșora tumorile de prostată.

Scoarță de copac plută a fost mult timp folosit în Asia pentru a lupta împotriva inflamației.

Pratap Kumar, doctor, profesor de medicină moleculară la Universitatea de Sănătate Texas din San Antonio i-a explicat lui Ivanhoe: „Oamenii din China, iau această scoarță, fac de fapt un amestec din această scoarță. Și, acel amestec pe care îl beau; se întâmplă de secole.”

Kumar și colegii săi au decis să testeze extractul de scoarță de copac din plută, numit și Nexrutină, pentru a combate inflamația periculoasă a corpului, care adesea contribuie la dezvoltarea cancerului.

„Când ne gândim la inflamație, ne gândim la inflamația sistemică. În acest timp, vedem o creștere a acestor citokine proinflamatorii despre care se știe că declanșează efecte în aval care pot fi dăunătoare organismului sănătos”, a detaliat Darpan I. Patel, doctor, de asemenea, la Universitatea de Sănătate din Texas din San Antonio.

Cercetătorii au folosit trei grupuri de animale și au descoperit că scoarța de copac plută a scăzut tumorile cu 62 la sută. În timp ce exercitarea a lucrat la aproximativ 60 la sută. Ceea ce le-a surprins este că extractul de plută a fost de așteptat să atace inflamație în organism, dar, de asemenea, a mers după creșterea tumorii în sine.

„Întrucât, pe de altă parte, exercitarea a făcut mai mult de munca sa de impact prin inhibarea citokine pro-inflamatorii, sau citokine tumorale genice”, a clarificat Patel.

Aceste două luptători puternic cancer: extract de plută și exercițiu, ar putea deține cheia combinată pentru combaterea tumorilor agresive.

Profesorul Kumar a ilustrat: „Dacă le combini pe cele două, gândindu-te științific și logistic, obții dublul beneficiului.”

Deci, deși atât exercitarea și scoarță de plută sunt la fel de bune, cercetatorii cred extract ul singur, ar putea fi un înlocuitor natural pentru cei care nu pot tolera exercitarea.

Cancerul de prostată este al doilea cel mai frecvent cancer la barbati, potrivit American Cancer Society, și este o cauză principală de deces. Profesorii Kumar și Patel spun studiiumane care încorporează scoarță de copac plută în tratamentul tumorii ar trebui să înceapă în următorul an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *