Sănătatea familiei

COVID-19 Durere: 4 pași pentru a New Normal

Coronavirusul ne-a schimbat pentru totdeauna. Ne confruntăm cu pierderi: pierderea libertății, pierderea conexiunii, pierderea normalității. Pe măsură ce ieșim din izolare, mai e o emoție pe care o vom simți… Durere. Se numește durere anticipativă. Este un sentiment de a nu ști la ce să se aștepte sau ceea ce vom pierde în viitor. E ceva prin care toată lumea va trebui să lucreze pentru a merge mai departe.

Să-și ia rămas bun cu semne, printr-un telefon sau de cealaltă parte a ferestrei și pentru unii, nu au putut să-și ia rămas bun deloc.

Cassandra Holmes a povestit: „Am fost devastată, desigur, pentru că după operație trebuia să se întoarcă acasă, și nu a făcut-o.”

Holmes cunoștea durerea înainte de COVID-19. Știe durerea de a pierde pe cineva pe neașteptate.

„Am stat acolo și m-am uitat pe fereastră pentru că nu știam ce voi face în continuare”, a continuat Holmes.

Mindy Cassel, phD, Psychologist & Co-Founder al Children’s Bereavement Center a declarat: „Cred că mulți, mulți oameni se simt vinovați, simt cumva că ar fi putut face ceva în privința asta.”

Cassel crede că anxietatea crește chiar și atunci când nu ați pierdut o persoană, dar un stil de viață, ar fi stilul de viață am pierdut cu toții atunci când COVID-19 a apărut.

„Deci, ne afectează emoțional, ne afectează comportamental. Deci, o simți fizic”, a declarat Cassel.

Câteva moduri cheie de a lucra prin durerea ta: mai întâi găsi acceptarea. Află ce poți face și fă-o. Spală-te pe mâini, păstrează o distanță sigură, lucrează virtual. Când durerea provoacă durere fizică, gestionează-o. Când te gândești la ce e mai rău, gândește-te imediat la ceva bun pentru care ești recunoscător. Ca să te calmezi, vino în prezent. Meditație sau împământare este o modalitate buna de a face acest lucru. De asemenea, Cassel crede că durerea este menită să fie împărtășită, așa că întinde-te. Oamenii care spun …

„Le-a dat putere și un sprijin pe care l-au găsit puncte forte pe care nu știau că le au”, a spus Cassel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *