Sănătatea familiei

Covid-19: Homeschooling învățare cu handicap

Majoritatea părinților învață un nou respect pentru profesorii noștri. Cu cele mai multe școli închise până în toamnă, mama și tata au trebuit să intensifice fie de homeschooling sau asigurându-vă că clasele online sunt în curs de făcut. Este dificil pentru cei mai mulți, dar chiar mai mult încearcă și consumatoare de timp pentru studenți și părinții lor care se ocupă cu dificultăți de învățare.

Brian Owens, în vârstă de 19 ani, și-a întrerupt primul an de facultate. Studiile sale s-au mutat din clasă în dormitorul său. „Este doar o mentalitate diferită, a spus Owens. Învățarea a fost întotdeauna o provocare. Brian are autism și se luptă cu ADHD, dar acum găsirea se concentreze la domiciliu poate adăuga un alt nivel de dificultate. „Nu au profesorii dumneavoastră pentru unu-la-unu de instruire cu siguranta este un dezavantaj”, a spus Owens.

Elevii cu ADHD și dislexie vor avea dificultăți cu gestionarea timpului. În timp ce copiii autiști pot fi ok cu formatul online, dar lipsa de abilități de organizare, astfel încât un program detaliat de zi cu zi este o necesitate. Și să fie programate pauze pe oră. Brian are planul lui. „Tocmai am stabilit memento-ul meu pentru a începe să lucreze la 12 pm și am doar de lucru până când am făcut-o”, a spus Owens.

Experții spun, de asemenea, părinții pot ajuta prin crearea de carduri flash pentru elevii vizuali și înregistrări vocale pentru elevii auditive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *