Sănătatea familiei

COVID-19 lovește inima?

Pe măsură ce numărul deceselor zilnice cauzate de COVID-19 scade, există o creștere a numărului de studii care cercetează acest nou virus. Unul dintre aceste studii este uita la pacienții din Wuhan, China și este analiza efectelor COVID-19 asupra inimii.

Probleme pulmonare și respiratorii nu pot fi singurele preocupări medicii au pentru pacienții care primesc coronavirus.

„Dacă a existat dovezi pentru leziuni la inima, atunci rata mortalității a fost de aproximativ 50 la sută”, a declarat Scott Greenwood, MD, FACC, un cardiolog de la Grace Medical Home.

Dar rata mortalității a fost mai mică de 5% pentru cei care nu au avut leziuni cardiace. Deci, ce pot face oamenii pentru a-și proteja inima, chiar și cu condiții preexistente?

„Exercitarea este o modalitate buna de a ajuta inima ta și, de asemenea, pentru a reduce stresul”, a continuat Dr. Greenwood.

Stresul este un factor de risc pentru boli de inima si poate crește probabilitatea pentru un atac de cord. De asemenea, rapoarte recente au susținut anumite medicamente tensiunii arteriale, ar fi as-inhibitori ar putea influența replicarea virusului.

„Tu nu ar trebui să încetați să luați aceste medicamente cu excepția cazului în care regizat acest lucru de către medicul dumneavoastră,” Dr. Greenwood avertizează.

Este foarte periculos pentru a opri luarea de medicamente de salvare pentru pacienții cu hipertensiune arterială sau boli de inima. Și sunați imediat medicul dumneavoastră dacă observați un simptom nou sau o schimbare a frecvenței simptomelor.

Dr. Greenwood recomandă, de asemenea, ca cei care au hipertensiune arterială evita luarea de medicamente anti-inflamatorii nesteroidiene, deoarece acestea pot ridica tensiunea arterială, punându-vă la un risc mai mare de boli de inima. Spune să iei Tylenol în schimb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *