Sănătatea familiei

Exercitarea vârstnici: Pierderea în greutate în condiții de siguranță ca am varsta

Pierderea în greutate poate fi un subiect complicat. În timp ce obezitatea prezintă riscuri grave pentru sănătate, slăbire în jos poate duce, de asemenea, la pierderea musculare și osoase. A se vedea modul în care cercetătorii găsit adăugarea o bucată de moda a ajutat persoanele în vârstă pierde în greutate în condiții de siguranță!

Joyce Jackson recunoaște că a fost o idee străină pentru ea.

„Știam că am nevoie pentru a exercita, dar niciodată nu a avut timp pentru a face acest lucru”, a spus Jackson.

Asta a fost până la 78 de ani s-au alăturat un studiu privind exercitarea și pierderea în greutate la Wake Forest University.

„Gândindu-mă la exercițiu ca la o contramăsură la pierderea mușchilor și oaselor, deoarece un adult mai în vârstă pierde în greutate, cred că este foarte important”, a declarat Kristen Beavers, doctor, profesor asistent în sănătate & științe de exerciții fizice la Universitatea Wake Forest.

Castori studii riscurile și beneficiile de pierdere în greutate la adulții în vârstă.

„Asta pentru că atunci când oamenii doresc să piardă în greutate ceea ce doresc să-și piardă este de grăsime, dar o parte din ceea ce pierzi este musculare și osoase”, a explicat Beavers.

Asta poate duce la fracturi. Dar vărsarea de grăsime înseamnă, de asemenea, îmbunătățiri în funcție.

„Vor ieși din acest scaun un pic mai repede, vor merge un pic mai repede”, a continuat Beavers.

Deci, Beavers și echipa ei a venit cu un mod inteligent de a încorpora de formare de rezistență în studiu sub forma unei vesta ponderate!

„Aceste mici șipci chiar aici puteți pune de fapt greutăți mici aici”, a declarat Beavers.

Au cerut 40 de seniori în studiul pilotului să poarte vesta până la zece ore pe zi.

„Ei s-ar trezi doar în dimineața și pune-l pe, purta în timpul lor cea mai activă parte a zilei și apoi scoateți-l”, a spus Beavers.

Rezultatele au fost destul de dramatice!

„Oamenii care au purtat această vestă în timpul acestui studiu pilot de fapt, a păstra osul lor mai ales la șold”, a spus Beavers Ivanhoe.

Bob Spotak nu a fost parte a studiului pilot sau a studiului INVEST, dar a făcut să se alăture unul în cazul în care el a exercitat de trei ori pe săptămână și a pierdut 48 de lire sterline.

„Sunt mai mult decât uimit, sunt foarte mulțumit”, a zâmbit Spotak.

Jackson a lucrat drumul ei până la 60 de minute pe bicicleta de trei ori pe săptămână!

„Începeți cu un pic și veți vedea diferența”, a spus Jackson.

În plus față de efectuarea de exerciții de greutate poartă cel puțin trei zile pe săptămână, Beavers recomandă, de asemenea, o dieta bogata in proteine cu calciu și vitamina D pentru a minimiza pierderea musculare și osoase. Universitatea Wake Forest a primit un grant de 2,9 milioane de dolari de la Institutul Național pentru Îmbătrânire pentru a extinde studiul INVEST. Cercetatorii sunt înscrierea persoanelor cu vârste cuprinse între 60 și 85 de ani acum. Vesta ponderată este disponibil pe Amazon pentru aproximativ 200 dolari, care Beavers subliniază este mai rentabil decât un membru sală de gimnastică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *