Viață inteligentă

Izolare-cauzează-inflamație?

De la cancer la astm, inflamația cronică este un vinovat pentru multe boli diferite. Acum, cercetarea arată ședere izolate, ceva ce majoritatea americanilor fac la un anumit nivel chiar acum, poate provoca izolare-cauzatoare-inflamație?. Dar ce poți face ca să-l alungi?

Amenințarea covid-19 îi face pe oamenii din întreaga lume mai izolați ca niciodată. Dar ar putea prea mult timp singur impact sănătatea ta? Un nou studiu a constatat că persoanele care sunt mai izolate social au niveluri mai ridicate de două substanțe chimice care semnalează inflamația: proteina c reactivă și fibrinogenul. Medicii cred că prea mult inflamație în organism poate duce la starea generală de sănătate săraci și multe boli, inclusiv cancer, boli de inima, diabet zaharat, Alzheimer, și astm. Vestea bună: puteți ajuta la niveluri mai scăzute de inflamație prin consumul de alimente, ar fi ulei de măsline, verde, legume cu frunze – ar fi spanac și varză, roșii, nuci, pește gras – ar fi somon, ton, și macrou, și fructe – ar fi fructe de padure si cirese. Steer clar de inflamație care cauzează alimente, ar fi: alimente prajite, sifon, carne procesată, carbohidrati rafinat, și grăsimi nesănătoase.

Unele simptome comune de izolare cronică-cauzează-Inflamație includ oboseala, febră, dureri de gura, dureri abdominale, erupții cutanate, sau dureri în piept.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *