Viață inteligentă

Machiaj, Made Up sau Fake-Up?

Cu toții am auzit de Gucci și Louis Vuitton contrafăcute, dar rămâne cu machiajul tău? Knock-off machiaj și produse de îngrijire a pielii nu sunt doar ilegale, ele de fapt pot fi periculoase.

Rujuri, umbre de ochi, și hidratante – în cazul în care prețul este prea bun pentru a fi adevărat … de obicei este. „Aceste produse false, fie alcătuiesc sau produse de îngrijire a pielii pot avea urină, fecale umane, fecale de animale, arsenic, plumb, mercur”, a declarat Daniella Fisher, MD, un anestezist.

Aceste ingrediente dăunătoare pot duce la arsuri chimice, infecții bacteriene, și, uneori, mai rău. Ați putea crede că v-ar fi capabil de a fața locului un fals oriunde, dar aceste dupes s-au dovedit a avea ambalaj izbitor similare și textura. „M-am uitat la falsuri comparate cu reale și chiar și pentru mine este atât de greu de spus și mai ales pentru că companiile sunt întotdeauna rebranding”, a spus Fisher.

Stai departe de site-uri de revânzare, dar produsele contrafăcute sunt, de asemenea, vândute de locuri ar fi Amazon și magazine mari de vânzare cu amănuntul. „Mare lucru este că nu există nici o supraveghere pe locuri ca Walmart Marketplace și Amazon în ceea ce privește vânzătorii terțe părți”, a spus Fisher.

Cumpara de la o sursă de renume, ar fi Ulta, Sephora, sau site-ul companiei. Spot-test de produs prin swatching-l pe mână înainte de a aplica pe fata ta, și dacă sunteți cu adevărat în cauză … „Aruncă-l. Și cu siguranță, dacă ei cred că este fals, ca și ar avea un miros amuzant, sau are o consistență amuzantă, a spus Fisher.

Este important să ne amintim că produsele cosmetice sunt diferite de o geantă de mână sau bijuterii. Acestea sunt substanțe chimice care merg pe fata si in ochi – ar trebui să aveți pace a mintii știind că ingredientele sunt sigure și reglementate. Un alt sfat? Notă data de expirare pe toate produsele de machiaj și de îngrijire a pielii ca machiaj expirat poate începe, de asemenea, să port bacterii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *