Descoperiri medicale

Obezitatea în America: Noi proiecții și soluții noi

Obezitatea este un termen care înseamnă că aveți un indice de masă corporală de 30 sau mai mare. Ea te face mai probabil să dezvolte anumite afecțiuni medicale și să moară mai devreme. Ivanhoe raportează despre noi statistici.

Numărul de americani obezi a atins proporții epidemice și o nouă proiecție arată că este probabil să se înrăutățească!

O echipă de oameni de știință a analizat mai mult de 20 de ani de date și a constatat până în 2030, aproape unul din doi adulți vor fi obezi. De asemenea, aproape unul din patru va fi sever obezi. Obezitatea contribuie la multe afecțiuni medicale grave, inclusiv: boli de inima, accident vascular cerebral, cancer, diabet zaharat de tip doi, hipertensiune arterială, artrita, guta, și astm.

„Oamenii pot pierde în greutate, dar apoi va trebui să-l mențină, și astfel stilul de viață este doar o componentă absolută cheie”, a explicat Priscilla Hollander, MD, de la Baylor University Medical Center.

Desigur, o dieta sanatoasa si o multime de exercitii fizice sunt cele mai bune moduri de a combate obezitatea. Unii experți au încurajat, de asemenea, eforturile de a impozita alimentele nesănătoase, ar fi băuturile îndulcite cu zahăr. A funcționat în orașe ca Philadelphia, unde o taxă de suc de 1,5 cenți pe uncie a intrat în vigoare acum trei ani. Totalul achizițiilor a scăzut cu 38 la sută! Și cu o treime din mese fiind consumate afară, restaurante le poate ajuta prin oferirea de mai puține alimente procesate cu cantități mai mici de zahăr, sare, și grăsimi. Și sunt vești bune…

„Surprinzător, veți obține cel mai mare bang pentru dolar la o pierdere în greutate de cinci la sută”, a împărtășit Samuel Klein, MD, un gastroenterolog la Universitatea Washington School of Medicine din St Louis.

Noua analiză, care a fost publicată în New England Journal of Medicine, a arătat, de asemenea, obezitatea severă va deveni cea mai comună categorie de greutate în rândul femeilor, adulților non-hispanici negru și adulți cu venituri mici în SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *