Viață inteligentă

Obținerea unui divorț? 5 lucruri de știut

Pentru unii, viața în închisoare te-a făcut să-ți reevaluezi relația. Tulpina emotionala, stres Covid, probleme financiare … avocații se așteaptă la o creștere în cupluri divizare în anul următor, dar este acum cel mai bun moment pentru a cere un divorț? Există unele întrebări pe care trebuie să vă întrebați înainte de a spune vreodată cuvântul „divorț” cu voce tare.

Am întrebat avocații ce trebuie să iei în considerare. În primul rând, ai clarificat preocupările relației tale? Poate crezi că partenerul tău a auzit, dar e posibil să fi uitat. În continuare, ați vorbit despre așteptările cu privire la rolurile pe care le joci? Împreună, scrieți ceea ce vă așteptați și împărțiți treburile casnice și responsabilitățile financiare.

Acum, pentru unul mare … ești pregătit financiar? „Acesta va fi cheia pentru tine de a obține mâinile pe anumite documente și informații înainte de a propune un divorț”, a declarat Goretti Garcia, un planificator financiar la Woman’s Worth. Aveți cel puțin cinci ani de declarații fiscale, cel mai recent W2 sau 1099, contractul prenupțial sau postnup și polița de asigurare de viață.

În continuare, gândiți-vă la aceasta: sunteți gata să suportați responsabilitățile de care soțul/soția dumneavoastră a avut grijă? Acest lucru poate însemna gestionarea unei case singur și având grijă de copii. „Ai toate aceste cheltuieli suplimentare pe care trebuie să le asigure”, a menționat Garcia. vor fi afectați copiii dumneavoastră? Vorbind cel mai bun mod de a gestiona divorțul pentru copii poate lăsa toată lumea cu un rezultat mai bun.

Dacă vă decideți să obțineți un divorț, angajarea unui analist financiar certificat divorț ar fi de ajutor. Aceștia sunt experți în realizarea unei distribuții echitabile a activelor, deoarece sunt conștienți de implicațiile fiscale. Ele pot aduce, de asemenea, până pensii și informații de asigurare de viață, care sunt, de obicei, active îngrijorat mai târziu în viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *