Descoperiri medicale

Planificarea pandemiei pe termen lung

Stat cu stat, întreprinderile și restaurantele se redeschid, iar guvernatorii ridică ordinele de ședere la domiciliu. Unii experți sunt îngrijorați de un vârf în cazuri și există posibilitatea unui al doilea val de coronavirus în această toamnă. Oricât de mult am fi pregătiți să lăsăm această pandemie în urmă, ce măsuri ar trebui să ia familiile și de ce mai avem nevoie pentru planificarea pandemiei?

În ultimele luni, chiar și lumesc, ar fi cumpărături, a luat pe noi sensul.

Pittsburgh rezident Valerie Eckley împărtășit cu Ivanhoe, „Nu am fost niciodată unul de a avea ca un lucru de urgență de alimente sau ceva de genul asta. Dar probabil aș lua în considerare asta acum, păstrând o ascunzătoare undeva în subsolul nostru.”

Jeff Magill este manager de pregătire de urgență la Universitatea din Pittsburgh Medical Center Western Psychiatric Hospital, și un expert în sănătate comportamentală de urgență și pregătire. Timp de 20 de ani, a condus răspunsurile la dezastrele naționale și locale.

„Dar în ceea ce privește domeniul de aplicare și amploarea, aceasta este cu siguranță fără precedent, cel puțin în timpul vieții mele”, a exprimat Magill.

Pe măsură ce țara începe să se redeschidă, Magill sugerează familiilor să continue să stocheze tot ce ar trebui să fie auto-suficiente pentru cel puțin trei zile sau mai mult.

„Din fericire, am cumpărat un congelator adânc și un frigider suplimentar înainte ca toate acestea să se întâmple”, și-a amintit Emily Fiore.

Pentru planificarea pandemiei păstrați stocate pe mărfuri neperisabile și conserve. Conserve de carne, fructe și legume, și borcane de unt de arahide au un termen de valabilitate de doi ani. Realimentează-ți apa îmbuteliată. Ia acest timp pentru a reface cabinetul de medicamente și pentru a umple din nou medicamente prescrise. Magill, de asemenea, spune acum este momentul pentru a re-evalua modul în care veți obține informațiile dumneavoastră. Pentru actualizări aproape de casă, apelați centrul municipal local sau accesați site-ul web al acestora.

„Deseori vă permit să vă abonați la o listă, astfel încât să puteți primi aceste alerte sau e-mailuri”, a clarificat Magill.

În cele din urmă, Magill spune că oamenii sunt critici să se spele pe mâini și să mențină distanțarea socială. Pentru a continua să consolideze sănătatea mintală, rămâne conectat, și petrece timp în aer liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *