Sănătatea familiei

Prevenirea Hammertoes

Șapte milioane de oameni din SUA au experimentat un ciocan, în cazul în care al doilea, al treilea, sau al patrulea deget de lap devine îndoit la comun de mijloc. Provoacă durere la nivelul picioarelor și picioarelor și face aproape imposibilă găsirea pantofilor confortabili. Există unele măsuri oamenii pot lua pentru a reduce riscul lor pentru un ciocan.

Anumite afecțiuni medicale, acei pantofi la modă, și chiar genele tale… Nu, nu cele pe care le porți, dar cele pe care ți le-au dat părinții tăi îți pot crește riscul pentru asta: un ciocan incomod, inestetic.

„Cele două lucruri care pot înrăutăți ciocanul este genetica, pe care, evident, pacientul nu o poate controla. Cealaltă este echipamentul de pantofi”, a explicat podiatrista Jessica Sciulli, DPM.

Dar știai că perioada din zi în care îți cumperi pantofi noi îți poate reduce riscul? Picioarele tind să se umfle un pic, astfel încât cumpărarea de pantofi la sfârșitul zilei vă va oferi un sentiment mai bun de potrivire. De asemenea, să aibă grijă de orice bătături, cornuri, blistere, și bunions.

„De multe ori, de fapt, bunion este ceea ce contribuie la ciocane obtinerea mai rău”, a continuat Dr. Sciulli.

Consultați medicul dumneavoastră pentru cursul corect de tratament pentru a gestiona aceste condiții înainte de a se agrava. La fel ca cu orice mușchi, exercitarea poate face degetele de la picioare flexibile și puternice. Încercați extinderea și curling degetele de la picioare și chiar juca un joc de pickup marmura. Asigurați-vă că pentru a promova o bună circulație a sângelui prin ridicarea picioarele în mod regulat. Și răsfățați-vă cu băi calde de picioare și masaje, pentru a vă menține degetele de la picioare în formă de vârf.

Interesant, cei mai mulți oameni au un picior, care este mai mare decât celălalt. Vrei să-ți iei pantofi care să se potrivească cu piciorul mai mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *