Viață inteligentă

Recesiunea socială: Viața după Coronavirus

Cu restaurante închise, evenimente anulate, și milioane de la locul de muncă în timpul Covid-19, experții spun că am putea fi în curând într-o recesiune economică. Dar va exista, de asemenea, un alt tip de recesiune berii, recesiune socială?

Acum, că am fost în spatele ușilor închise de săptămâni – nu numai că ne confruntăm cu o recesiune economică – dar una socială, de asemenea. O recesiune socială este o luptă de legături sociale. Acest lucru poate afecta starea de spirit a oamenilor, de sănătate, capacitatea de a lucra și de a învăța, precum și dăuna sentimentul lor de comunitate. „Va dura ceva timp pentru a trece”, a declarat Flora Torra, un psiholog.

Sunt lucruri pe care le putem face pentru a ne asigura că mușchiul nostru social nu se atrofiază. În primul rând, petrece cel puțin 15 minute în fiecare zi comunicarea cu oamenii … în afară de oamenii cu care locuiești. În al doilea rând, face timp pe care îl petrec cu oamenii cât mai distrage atenția-free posibil. În al treilea rând, exersați momentele de singurătate. În al patrulea rând, ajunge și de a ajuta pe alții, dar ține minte, este nevoie de diferite cantități de timp pentru diferite persoane să se simtă ca noua noastră normalitate este normal. „Să fim mai grijulii sau mai conștienți de spațiu de acum înainte”, a spus Torra.

Cu mult înainte ca romanul Coronavirus să separe oamenii, singurătatea era agresivă. În 2018, un studiu AARP a constatat că 35% dintre persoanele cu vârsta peste 45 de ani erau deja singure. Și prin cele mai multe măsuri, mai mulți adulți din Statele Unite lupta cu singurătatea decât fum sau au diabet zaharat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *