Descoperiri medicale

Reconstrucția naturală a sânilor: O alternativă la implanturi

Una din opt femei vor fi diagnosticate cu cancer de sân în timpul vieții lor. Numai în acest an, 276.000 vor fi spus că o au. Pentru mulți, asta înseamnă chimioterapie, radiații și chirurgie. Acum, medicii au dezvoltat un nou tip de chirurgie de reconstrucție, care este complet natural.

Veda Jackson taie și felii și ceasuri îndeaproape ceea ce merge în corpul ei în aceste zile.

A fost diagnosticată cu cancer mamar în stadiul 3. A făcut chimioterapie, radiații și o dublă mastectomie.

„La un moment dat am fost pe ca 13 medicamente diferite și am spus, nu, nu mai mult, nu mai mult”, a împărtășit Jackson.

Când a venit timpul pentru operația de reconstrucție, ea a spus nu implanturilor. Christopher Reid, MD, un chirurg plastician la UC San Diego Sănătate, ia dat o altă opțiune … o reconstrucție naturală, sau clapeta DIEP.

„E tot țesutul tău. Nu există corp străin”, a explicat dr. Reid.

O procedură de flap folosește țesutul unei femei pentru a-și reconstrui sânii.

„Vom folosi țesutul abdominal, grăsimea și pielea pe care le-am arunca în mod normal într-o burtă și vom reconstrui sânul cu el”, a continuat dr. Reid.

Vasele de sânge numite perforatoare epigastrice inferioare profunde, precum și pielea și grăsimea conectate la acestea, sunt îndepărtate din abdomenul inferior și transferate în piept.

„Odată ce au terminat, ele sunt făcute pe viață, spre deosebire de atunci când aveți un implant, va trebui să aibă serviciul de implant pe tot parcursul vieții tale”, a declarat Dr. Reid.

Dar, spre deosebire de implanturi, deoarece există două locuri de operație pentru flapsuri, piept și abdomen, intervenția chirurgicală poate dura câteva ore mai mult, iar recuperarea poate dura una până la două săptămâni mai mult. Dar Dr. Reid a spus că există un risc mai mic de infecție.

„Știi, dacă nu am putut face clapa DIEP, atunci eu, probabil, ar fi ajuns doar merge plat pentru că am avut deja suficiente lucruri străine în mine”, a spus Jackson.

Jackson crede că a fi natural a fost calea de a merge pentru ea și este gata să înceapă viața ei nouă și îmbunătățită, fără cancer.

Există, de asemenea, o procedură clapetă care poate lua pielea si grasimea de la coapsa unei persoane pentru a reconstrui sân. Asta se numeste flap pap. Chiar acum, DIEP și pap reconstruit sân nu are nici o senzație. Dr. Reid a spus că cercetătorii au început să investigheze conectarea nervilor din pieptul pacientului la nervii care au ieșit din abdomen pentru a le da un sân care are senzație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *