Viață inteligentă

Surse surprinzătoare de cofeina

Cafeaua este o modalitate rapidă de a porni dimineața și de a te ține în alertă la locul de muncă. Cu toate acestea, există mai multe alte alimente și băuturi care sunt surse bune de cofeina. Consuma-le la momentul nepotrivit – ca înainte de culcare – și ei ar putea să vă țină treaz toată noaptea.

Știi că cocaina și cafeaua sunt pline de cofeină… dar știați în timp ce o ceașcă de cafea conține 100 miligrame de cofeina, pop două pastile de Excedrin Extra Puterea durere medicație și sunteți consumatoare de 130 miligrame de cofeina. Suplimentele alimentare sunt o altă sursă de cofeina ascunse. FDA avertizează că dimensiunea recomandată de servire de o lingura pentru unele suplimente alimentare poate fi echivalentul a 80 miligrame de cofeina. Apele trendy poate avea un pic mai mult decât H2O. Unele sticle de vitamina de apa poate conține 50 miligrame de cofeina si apa plus bautura cofeina, Avitae are 125 miligrame de cofeina … un echivalent de două fotografii espresso. De asemenea, doar pentru că te cafea decafeinizată nu înseamnă că nu există cofeină în ea. O ceașcă de 16 uncii de cafea decofeinizată de la cafenele, ar fi Starbucks și Dunkin ‘Donuts, poate avea încă aproximativ 30 miligrame de cofeina. Alte surse de cofeina includ iaurturi, inghetata, batoane de proteine, și cacao fierbinte. Deci, dacă sunteți în căutarea pentru o gustare târziu în noapte, evita aceste pentru a obține înapoi la culcare mai repede.

Orientări dietetice pentru americani recomanda ca adultii nu au mai mult de 400 miligrame de cofeina pe zi, care este echivalent cu patru cesti de cafea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *