Sănătatea familiei

TBI în copii: Accelerarea de recuperare

Falls… Accidente… Abuz. Aproximativ 812.000 de copii din SUA vizitează o cameră de urgență pentru o leziune cerebrală traumatică în fiecare an. Dar ce-i poate ajuta pe acești copii să-și gestioneze recuperarea? Ivanhoe împărtășește ceea ce părinții trebuie să știe.

Explorarea… Rulează… și sărind.

„Tommy”, în vârstă de 12 ani, care nu e numele lui real, nu a fost întotdeauna în stare să facă asta.

„Când avea șapte luni, a fost zdruncinat. El a zdruncinat sindromul copilului de către unii membri ai familiei”, a explicat mama adoptivă a lui „Tommy”.

A fost o leziune traumatică a creierului, sau TBI.

„Ca urmare a acestui fapt, el este aproape complet orb la ochiul drept, iar la momentul respectiv, el a avut foarte puțină mișcare în brațul drept și piciorul stâng”, a continuat mama adoptivă a lui Tommy.

TBI poate avea efecte semnificative pe termen scurt și lung. Ele pot reprezenta, de asemenea, un set diferit de provocări în creierele copiilor în creștere.

„Ele pot dezvolta în timp și de a face destul de bine, dar apoi a lovit școala generală și toate dintr-o dată, ele cresc în care leziuni cerebrale și veți începe să vedeți în cazul în care acestea se luptă”, a declarat Thomas G. Burns, PsyD, șef de psihologie la Asistență Medicală pentru copii din Atlanta.

Efectele pe termen lung pot include dificultăți fizice cu vorbire, viziune, și coordonarea motorie. Pot exista, de asemenea, unele deficiențe cognitive și emoționale.

„Cel mai bun lucru pe care un părinte poate face este să devină educat cu privire la ceea ce prejudiciul a fost”, a declarat Dr. Burns.

Părinții ar trebui, de asemenea, pavilion modificări în somn, pofta de mâncare, vorbire, sau atenție. Rețineți că copilul dumneavoastră poate avea nevoie de mai mulți specialiști diferiți pentru a ajuta la recuperare. În cele din urmă, cel mai important, să ofere sprijin. „Tommy’s” sfaturi pentru alți copii …

„Știu că e greu, dar trebuie să terminăm cu asta. Atunci trebuie să te duci să te joci.”

Burns menționează, de asemenea, că atunci când vine vorba de școală, copiii cu TBI ușoară, ar fi contuziile, care au fost ținuți în afara școlii timp de trei până la cinci zile au avut mult mai multe probleme și au avut un timp mai lung de recuperare decât copiii care s-au întors la rutina lor normală mai repede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *