Descoperiri medicale

zâmbet alb: mananca asta!

Obținerea zâmbetului alb orbitor poate costa mulți dolari. În fiecare an, americanii cheltuiesc mai mult de un miliard de dolari pe produse de albire a dintilor. Dar există alternative mai ieftine și mai naturale. Poți începe cu ce mănânci.

Ai perie … ai ata dentara … ați încercat chiar și zeci de produse de albire a dintilor. „Am făcut un set de benzi de albire de câteva ori, și cele au lucrat, dar nu au fost mari. Stiloul de albire de care nu am fost impresionat”, a declarat Aubrey Clear, un pacient stomatologic.

Dar se pare că nu poți să-ți iei dinții atât de albi pe cât vrei tu să fie. Dulapul tău de bucătărie ar putea avea răspunsul. Gargară cu ulei poate albi dintii. Uleiul virgin de nucă de cocos are proprietăți antibacteriene care promovează gingii mai sănătoase și dinți fără cavități, în timp ce uleiul de susan are acizi grași omega-3, fier, calciu pentru dinți mai puternici și mai albi. Usturoi și ceapă poate obține un rep rău pentru respiratia urat mirositoare, dar ele vă pot oferi dinți mai sănătoase și mai albe prin eliberarea bacteriilor de reducere a compușilor atunci când consumate crude. Și un măr pe zi ține doctorul și dentistul departe. Fructe și legume, ar fi mere, țelină, morcovi, broccoli și acționează ca un cleanser gura naturale.

Alimentele și băuturile pe care doriți să le evitați includ curry, sos de roșii, cafea, și vin roșu și alb. Ele conțin acizi și coloranți care pot eroda smalțul și pot provoca decolorare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *